Många borta men vi fick ihop en riktig bra trupp mot Celtic.
Efter förra veckans storförlust gällde det att stutsa tillbaka. Det visade sig att vi var ett par klasser bättre än Celtic.
Vi startade med följande lag: Hampus - Tomas B, Johan, Hultenius, Nikki - Ole, Petter, Andreas - Eric A, Söderman, Jompa
På bänken: Kalle, Rasmus, Erik R
Vi tar tag i matchen dikekt och redan i första minuten är Söderman nära att göra mål. Efter 5 mminuter kommer Eric A runt på kanten och slår in bollen mot Söderman och Jompa men ett Celticben styr in bollen i eget mål. 5 minuter senare får vi en hörna där Eric slår tillbaka bollen till Nikki som slår in bollen framför målet där Söderman slänger sig fram och får pannan på bollen och styr in den i gaveln. Vi dominerar fullständigt och Celtic kommer till mittplan men sällan mycket längre. De har något halvläge som utmynnar till någon hörna varav en är lite halvfarlig men vi hinner blokera skottet. Vi har ytterligare en hörna efter ca 20 minuter som Nikki slår in den mot första stolpen där deras målvakt är på den men styr den i eget mål. Vi får en frispark , bollen hamnar hos Ole via Andreas utanför straffområdet och han skjuter in den vid målvaktens högra stolpe. Någon minut senare löper Tomas på sin högerkant och Hultenius slår en fin boll till honom. Tomas dribblar sig in i straffområdet och hittar Jompa framför mål som gör 5-0. Vi gör 6-0 innan paus efter vi rullar fint i backlinjen och hittat Ole som slår en fin genomskärare till Söderman som fri sätter sitt andra mål.
Vi gör några byten i paus och i början av andra halvlek. Vi går ner i tempo och efter en hörna går bollen ut till en Celticspelare som skjuter in bollen vid Hampus högra stolpe. Jompa krockar med målvakten i en 50-50 duell där deras målvakt får utgå, Jompa kör vidare några minuter men får även han utgå. Efter en kvart slår Ole en fin boll til Söderman som dribblar sig fri men spelar till Eric som har öppet mål och gör 7-1. Eric betalar tillbaka när han kommer förbi på högerkanten och serverar Söderman framför mål som gör hattrick. I slutet gör Rasmus sina första mål för Pushers. Eric kommer runt på högerkanten och Rasmus styr in bollen på volley i bortre galveln. I slutminuten kommer Tomas på kanten och dribblar sig in i straffområdet och hittar Eric framför mål, målvakten räddar men Rasmus sätter returen.
Skönt att göra många mål men på onsdag blir det tuffare med derby mot Masthugget.